Proficon associeret partner i Cultivator

Proficon associeret partner i Cultivator pr. 15. august 2016

 

I mere end 20 år har Proficon nu eksisteret som selvstændig konsulenthus. Gennem tiden har vi haft glæde af at samarbejde med en række af Skandinaviens førende virksomheder indenfor hvert sit nøgleområde. Og vi er stolte af de resultater, vi har skabt sammen med vores kunder.

 

I en verden hvor det mest konstante er, at intet længere er konstant, har vi stillet os selv spørgsmålet: Hvordan kan vi også i fremtiden have tilgang til den allerstørste ekspertise, og hvordan kan vi fortsat være den fornyende inspirator over for vores kunder, som vi er kendt for at være?

 

For os er svaret at indgå i partnerskab med nogen, som kan komplementere os, supplere os, udfordre os – og konstant forny os. Derfor er Proficon og undertegnede indgået som associeret partner i Cultivator per 15. august 2016.

 

Cultivator har gennem mange år været en stærk og betydende spiller på markedet. Referencelisten er lang og glorværdig. Og det er min overbevisning, at det vil opleves som en fornyelse og styrkelse af de resultater, vi sammen kan opnå.

 

Hele Proficons koncept vil fremover være en del af Cultivator, ligesom Cultivators store og brede koncept vil være tilgængelig for alle Proficons kunder. Jeg vil stadig være din kontaktperson og være ansvarlig for dit udbytte af samarbejdet.

cultivator-logo