Partnere

Sammen gør vi en forskel! Vi tror på, at man er stærkest sammen. Derfor arbejder vi sammen med stærke partnere, for konstant at kunne give dig den bedste løsning.


Vi arbejder sammen med People Tools

 

PeopleTools-logo

People Tools leverer et af markedets stærkeste og mest anvendbare personprofil værktøj, til grundlag for personlig udvikling. Med dette værktøj danner vi en stabil og konkret platfporm for den enkeltes udviklingspotentiale. Vi har også i tæt samarbejde med People Tools udviklet identificering af sælgerprofiler indenfor konceptet ”Den udfordrende sælger”. Vi afdækker salgskompetencerne og giver et sikkert grundlag for den efterfølgende coaching. Se mere om PeopleTools her!


Vi arbejder sammen med Bræmer & Bentzen

 

10872321_10205891857843606_1023035792_nBræmer & Bentzen er et ungt firma med nogle inspirerende medarbejdere som vedligeholder vores Facebook-side og vores hjemmeside. Dem tør vi godt anbefale til andre også. Se mere om Bræmer & Bentzen her!

 


 Vi er sponser til Randers HK

 

Rander_HKVi har fulgt og støttet Randers HK igennem flere år. Det har været nogle
spændende år med guld, sølv og bronze og stor international success. Hos Proficon er vi overbevist om, at et godt samarbejde er altafgørende for success. Det skal fungere blandt spillerne på banen, men også bag kolonisserne, hvor vi har hjulpet Randers HK, og dermed været en del af Randers HK´s flotte resultater. Randers HK har blandt andet brugt Proficon til tilfredshedsundersøgelse blandt sponsorerne. Læs mere her!


Egil Storeaas medierådgivning.  Vi har arbejdet sammen med Egil Storeaas i en årrække. Han dækker os godt af indenfor den dybe mediekompetence, når vi arbejder med vores mediekunder. Egil Storeaas er også certificeret på Profilyze kundeholdning samt People Tools personprofil værktøj.