Profilyze – Medarbejdertilfredshed

Medarbejdertilfredshed giver bundlinje!

En kortlægning af ansattes tilfredshed og trivsel er første skridt mod at sikre en motiveret, højtydende og loyal organisation. Proficon tror på at en medarbejdermåling, som afdækker disse forhold, får en central plads i organisationen og vil være omdrejningspunktet for mange fremtidige beslutninger om bæredygtige arbejdsforhold og medarbejderudvikling.

Tilfredse medarbejdere giver bundlinje fordi de..

  • Har mindre sygefravær og er mere loyale
  • Øger indsats og engagement
  • Øger produktiviteten og kundetilfredsheden

Proficon har en solid erfaring og gennemfører medarbejdertilfredshedsundersøgelser for mange forskellige typer af virksomheder med alt lige fra 50 til 2000 medarbejdere. Medarbejderanalysen er skræddersyet den enkelte virksomhed med handlingsorienteret rapportering for hele virksomheden og til alle afdelinger.

Skræddersyet analyse
Hos Proficon tilpasser vi undersøgelsen til jeres organisation og den konkrete situation, I befinder jer i. Det betyder, at I får en professionel målrettet analyse af høj kvalitet der giver en sikker indikation på hvor tilfredse dine medarbejdere er. Indsamling af svar kan ske enten via telefoniske interview, online spørgeskema eller et skema på papir.

Handlingsorienteret resultater
Proficon har udviklet Profilyze – et enkelt, præcist og let anvendeligt analysekoncept, der identificerer hvilke faktorer, der skaber den enkelte medarbejders trivsel, tilfredshed og tilknytning til jeres virksomhed, samt i hvor høj grad disse faktorer er opfyldte.

Implementering
Disse resultater præsenteres enten grafisk eller i skemaform, for hele virksomheden og de enkelte afdelinger. Medarbejderanalyse med Proficon giver et præcist og detaljeret billede af hvor, der skal gøres hvad for at gennemføre effektive forbedringsindsatser. Vi leverer ikke bare en rapport, men er med til at skabe handling.

Se vores Profilyze koncept her!

Eller, Kontakt os på tel. +45 70 22 46 40 for en uforpligtende snak om, hvordan medarbejderundersøgelse kan udføres i jeres virksomhed.