Undersøgelser

Kortlægning - konkret overblik over nu-situation

“Vi har lavet verdens bedste analyseværktøj – Profilyze “

Nøgleordet er ressourceknaphed. Vores kunders oplevede værdi kan typisk koges ned til en ganske konkret gevinst: De ved akkurat hvorledes de skal prioritere deres udviklingsindsatser. Resultater af analyser kan måles til forbedret performance og styrket bundlinje.

Alle vore analyser afleveres og præsenteres i et interaktivt software, Profilyze, som skaber et unikt og hurtigt overblik over de væsentligste resultater. Profilyze omfatter en bred vifte af funktioner, som skaber kort vej fra resultater til handling. Benchmark på alle tænkelige niveauer, overblik over kritiske besvarelser, styrker/udviklingsområder, loyalitetsmatrice samt individuelle brugerlogins med intelligent rettighedsstyring.

Se vores analysermetoder her:

Profilyze – Kundetilfredshedsanalyse
Med udgangspunkt i dine kunders vurdering, tegner vi et entydigt billede af din virksomheds styrker og udviklingsområder. Vi tilpasser vores kundeanalyse, så den fokuserer på aspekter, som har relevans for din virksomhed.Ark 2
Læs mere her

Profilyze – Medarbejdertilfredshedsanalyse
Via en bred analyse af dine medarbejdere kortlægger vi din virksomheds styrker og svagheder. Hermed skabes et optimalt udgangspunkt for det videre arbejde med at sikre en motiveret, højtydende og loyal organisation.
Læs mere her

Sambesøg
Observation on location! Vi interviewer sælgeren og er med på et antal kundebesøg som fluen på væggen. Efterfølgende udarbejder vi efter ønske rapport på både individ og generelt niveau til ledelsen. Fokus på afdækning af nuværende kompetenceniveau.

Mysteryshopping
Vi udfører mystery shopping i form af telefonsamtaler med dine sælgere, hvor virkelighedstro scenarier med os i rollen som kunde udspilles. Efterfølgende udarbejder vi rapport med vurdering af dine sælgeres kompetencer og udviklingsområder.

APV
Analysearbejdet bag APV gøres enkelt og nemt, og fører til brugbare og handlingsorienterede forbedringer for såvel større som mindre virksomheder. Proficons ydelser omfatter analyse, resultat og rapportering.
Læs mere her

Go-to-market eftersyn
Gør du det rigtige i dag? Kortlægning af nuværende metode til at nå kunden. Derefter analyse og forslag til mulige tiltag.

Personprofil
Hvordan skal du sammensætte makkerpar i din afdeling? Hvad motiverer den enkelte medarbejder? Få et overblik over dine medarbejdere og deres personlige karakteristika, så du i højere grad kan matche job- og personprofil. Vi tilbyder både Extended DISC ® samt People Tools, som sikrer det rette fundament for den personlige udvikling.

 

Se vores holdning til datasikkerhed