APV

APV – bøvl eller bundlinje..?

Mange virksomheder betragter APV’en som en nødvendighed og har hverken ressourcerne, tiden eller lysten til at sætte sig ind i indviklede analysesystemer.

Men en APV kan være en værdiskabende indsats, der ikke nødvendigvis skal trække på de interne ressourcer.

Proficon anskuer APV fra en helt anden vinkel: Nemlig at den kan bidrage positivt til virksomhedens udvikling, såsom at øge konkurrenceevnen og dermed bundlinjen. Det kan bl.a. gøre sig gældende ved…grafik

  • Forbedret produktivitet
  • Mindre sygefravær
  • Bedre kvalitet
  • Øget motivation
  • Stærkere loyalitet

Proficon har stor erfaring med analysearbejde, der fører til brugbare og handlingsorienterede forbedringer for såvel større som minde virksomheder.

Profilyze er derfor udviklet på baggrund af vores mangeårige erfaringer med analyse og APV-rådgivning.

Det bygger således på solid arbejdsmiljøfaglig viden om, hvad et APV-værktøj skal kunne for at sikre en god og effektiv APV-proces.

Profilyze har en høj detaljeringsgrad og præsenterer resultaterne med et klart overblik over kritiske forhold som bør indgå i handlingsplanen. Resultaterne kan ses på forskellige niveauer, fx overordnet for hele virksomheden, i de forskellige afdelinger eller teams samt over tid. Kun kreativiteten sætter grænser.

Den nye APV gennemført via analysesystemet Profilyze sparer tid og ressourcer. Der skal ikke bruges tid på installationer, opdateringer og indviklede analysesystemer. Profilyze kræver blot forbindelse til internettet. Få klik med musen giver adgang til Profilyze, der håndterer og dokumenterer hele APV-processen.

Kontakt os på tel. +45 70 22 46 40 for at høre nærmere om, hvordan vi kan assistere jeres virksomhed med udarbejdelsen af en arbejdspladsvurdering.